header

Over ons

over-ons

In het najaar van 1994 werden wij, Hans Vlasbloem en Janet Frieling (samen Zandbank Zeilcharters) eigenaar van de stoere zeeuwse klipper "Najade". En hoewel het schip meer dan honderd jaar oud is, zijn wij toch pas de derde eigenaar.

Hans organiseert samen met zijn maat alle zeilaktiviteiten aan dek. Hij is een enthousiast zeiler en gaat altijd weer op zoek naar nieuwe plekjes en uitdagingen. Zeilen betekent voor hem samenwerken, en hij geeft het roer ook graag uit handen. Aan de hand van uw wensen worden de mogelijkheden besproken. En wordt in samenspraak met de schipper en de gasten de reis bepaald. Ook probeert hij mensen warm te maken voor het wedstrijdelement binnen het zeilen. Zelf is hij, in de afgelopen jaren, bij veel zeilwedstrijden in de prijzen gevallen.

Gasten benoemen dat er bij zijn tochten ruimte is voor avontuur, ruimte om samen plannen te maken, ruimte om het iedere keer weer de reis te laten zijn die bij de gasten past.

Janet is de manager voor "Zandbank zeilcharters". Zij verzorgt het organisatorische gedeelte aan boord en op de wal. Als gediplomeerd jeugdwelzijnswerkster geeft ze graag adviezen bij de planning van tochten en seminars. Catering op maat wordt ook door haar verzorgd. Op verzoek stuurt ze hierover meer informatie.

Als ze mee is aan boord verzorgt zij de maaltijden tijdens de individuele reizen en dagtochten. Hierover zeggen gasten soms. "Als we niet voor het zeilen komen kunnen we altijd nog voor het eten komen!" . Er wordt waar mogelijk biologisch gekookt, en en ieder geval alleen gebruik gemaakt van biologisch vlees aan boord. Ook kun je tijdens een tocht altijd een keer met Janet mee lopen tijdens een kruidenwandeling over de kwelder of over het eiland. 

najade
najade
najade
najade
najade
najade
najade
najade
Info bij schipper Hans Vlasbloem, 0595-402255, 06-53290188 of vofzandbank@planet.nl
VOF de Zandbank, Gangstraat 3 9973 PP Houwerzijl.
facebook sto-garant blog

De Najade maakt deel uit van de vloot op Zeilklippers.nl