Meezeilen | juni 2021

header

Meezeilvakanties juni 2021

De meezeilvakanties hebben een vaste vertrekdatum. Je kan dus meezeilen. De prijs verschilt per arrangement.

Op de dagtrips gaan maximaal 29 mensen mee. Op de meerdaagse reizen in Nederland maximaal 16 personen. Voor de reizen op de Oostzee tot 12 personen

De prijs bestaat uit een vaste prijs en je betaalt aan boord voor de boordkas. Hiermee ben je zeker van je natje en je droogje gedurende de hele reis.

----------------------------------------------------
Ivm Coronamaatregelen extra opmerking:

Het is ontzettend moeilijk om een programma te maken, hier enthousiast over te zijn, en tegelijkertijd geen idee te hebben of de reizen die wel altijd weer met plezier bedenken werkelijk doorgang kunnen vinden.

Op dit moment mogen we maar 5 gasten meenemen met de Najade. (Zelfs dit laatste mag nu even niet, maar afgaande op de regeling van afgelopen jaar houden we die eventjes aan. In het geval dat er koppels, of mensen uit een zelfde huishouden zijn, dan kan het ietsmeer zijn. In het algemeen zullen de prijzen per persoon echter een stuk hoger liggen dan jullie van ons gewend zijn.

Als er echter versoepeling van de regels komt zullen jullie een deel van het eerder betaalde bedrag terug krijgen.Al onze reizen worden geboekt onder STO garantie. Dit betekent dat iedereen zijn betaalde geld voor een reis die i.v.m. de corona geen doorgang kan vinden terug krijgt.

We vragen van jullie begrip voor onze situatie.De onderstaande tochten staan nu gepland op onze agenda.We hopen net als jullie dat ze allemaal door kunnen gaan

Nog een kleine opmerking t.a.v. de prijzen. Als je als stel komt betaal je 75 % van de gevraagde reissom en bij een groter huishouden zullen we samen overleggen over de prijs.


Duitsland Zeiltocht Oostzee en Duitse wad

Ronde van Neuwerk -Midzomer -Duitse Waddenzee
dagen10
aan boordZoutkamp 21.00
van boordZoutkamp 12.00
datum11-06-2021
nog genoeg plaatsen
lees meer
najade
najade
najade
najade
najade
najade
najade
najade
Algemene reis- en vervoersvoorwaarden
Reisgarantie en financiële zekerheid
Privacy beleid
Coronamaatregelen
Info bij schipper Hans Vlasbloem, 0595-402255, 06-53290188 of vofzandbank@planet.nl
VOF de Zandbank, Gangstraat 3 9973 PP Houwerzijl.
facebook sto-garant blog

De Najade maakt deel uit van de vloot op Zeilklippers.nl