header

Zeiltochten

Wilt u het hele schip huren? Voor een dag, weekend of week? Neem dan contact met ons op. Prijzen zijn te vinden onder het kopje informatie.

Tijdens dagtochten kunnen wij maximaal 29 gasten meenemen. Op meerdaagse reizen in Nederland maximaal 12 personen en voor reizen op de Oostzee maximaal 12 personen.

Groepsreizen vormen het hoofdbestanddeel van ons zeilseizoen.

Krijg je geen groep bij elkaar, kijk dan eens bij de zeilreizen voor individuelen. Deze reizen hebben een vaste vertrekdatum. Maximaal gaan er 12 gasten mee. De meeste reizen zijn inclusief boordkas, tijdens langere reizen betaal je de boordkas aan boord. Janet verzorgt dan het eten in drinken aan boord. Wel wordt er wat hulp verwacht bij de voorbereiding, afwas etc. Ieder jaar hebben we een nieuw aanbod.   Bekijk alle meezeilvakanties

Bijna alle  dagarrangementen kunnen het gehele jaar, indien er een vrije datum gevonden wordt  georganiseerd worden. Sommige arrangementen zijn seizoensgebonden. Neem altijd even van te voren contact op met Hans of Janet. De arrangementen kunnen vanaf minimaal 15 personen geboekt worden en zijn dus niet te boeken voor individuele reizigers. Alle arrangementen zijn incl. drankjes. Bij alle tochten wordt de catering verzorgd door Gekruid en geroerd.
Bekijk alle zeilarrangementen

 

Info bij schipper Hans Vlasbloem, 06-53290188 of vofzandbank@planet.nl.

najade
najade
najade
najade
najade
najade
najade
najade
Info bij schipper Hans Vlasbloem, 0595-402255, 06-53290188 of vofzandbank@planet.nl
VOF de Zandbank, Gangstraat 3 9973 PP Houwerzijl.
facebook sto-garant blog

De Najade maakt deel uit van de vloot op Zeilklippers.nl